Lisää yrityksestä

Audimat Oy:n asiakaskuntaan kuuluvat erityisesti pienet ja keskisuuret osakeyhtiöt, asunto-osakeyhtiöt, kiinteistöyhtiöt sekä säätiöt ja yhdistykset. Yhtiön perustajalla KHT Paula Roimalla on yli 10 vuoden kokemus pienten yhteisöjen ja toisaalta myös pörssiyhtiöiden tilintarkastuksesta. Yrittäjänä toimiminen auttaa samaistumaan toisten yrittäjien ja talousihmisten arkeen. Työtehtävien haasteellisuus, työn yhteiskunnallinen merkitys ja mahdollisuus auttaa asiakkaita tuovat työhön tärkeää sisältöä.

Tilintarkastus tehdään laadukkaasti ja huolellisesti hyvä tilintarkastustapa huomioiden. Tarkastuksessa keskitytään olennaisiin asioihin yhtiön sidosryhmien tarpeet huomioiden. Tilintarkastuskertomuksen ohella raportoimme kaikki olennaiset havainnot yhtiön hallintoelimille.

Lakisääteisten tilintarkastusten ohella autamme asiakkaitamme esimerkiksi PRH-todistusten, Tekes-tarkastusten, erityistarkastusten ja Due Diligence -tarkastusten muodossa. Tarvittaessa autamme löytämään yhteistyökumppaniemme verkostosta apua sellaisiin toimeksiantoihin, missä tarvitaan erityisosaamista. Meidän kauttamme löydät myös varatilintarkastajan sekä toisen tilintarkastajan jaettuihin tarkastuksiin. Meiltä onnistuu myös raportointi ulkomaalaisille emoyhtiöille. Konsultoimme mielellämme tilikauden aikana ja autamme myös yhtiön prosessien kehittämisessä.

Meiltä saat osaavaa ja joustavaa palvelua ilman turhia viiveitä. Tilintarkastustiimimme on pieni mutta tehokas ja osaava. Tunnemme asiakkaamme ja viestimme tilintarkastukseen liittyvistä asioista selkeästi. Emme pelkää ottaa vaikeita asioita pöydälle. Tilintarkastus perustuu avoimuuteen ja rehellisyyteen.

Audimat Oy
Osuuskunnantie 49
00660 Helsinki
y-tunnus 2573485-2

Olemme pääsääntöisesti auki arkisin kl 8-16. Ilmoitathan kuitenkin etukäteen tulostasi. Toimistomme on kiinni heinäkuun, elokuun ensimmäisen viikon sekä joulukuun viimeisen viikon. Kiireellisistä töistä tulee aina sopia etukäteen.